Klostergatan 21 B

Klostergatan 21 B

Slutpris

2 250 000 kr


Centrum— Uppsala

Klostergatan 21 B


Slutpris
2 250 000 kr

Centrum— Uppsala

Centralt läge/Garageplats/Fina ytskikt/Avgiftsfri månad

Här erbjuds ett mycket centralt läge mitt i stadens puls med bekvämt gångavstånd till centralstationen. Bostaden har ett genomgående fint skick med renoverat kök och badrum. Garageplats hör till lägenheten och föreningen kommer att ha en avgiftsfri månad i november 2017.

Här bor ni i ett attraktivt läge med gångavstånd till allt som går att önska, t.ex. universitet, studentnationer, Uppsalas nöjesliv samt gågatan med stort utbud av butiker.

Lägenheten är registrerad som en 1:a hos föreningen men kan upplevas som en 1,5:a. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med rejäla förvaringsutrymmen ett fräscht badrum renoverat år 2012 med tvättmaskin samt ett funktionellt och stilrent kök renoverat år 2014. Bekväm golvvärme i hall, kök och badrum. Vidare erbjuds ett vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord samt ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Till lägenheten hör ett förråd om 11 kvm beläget våningen ovanför dit man enkelt tar sig med hiss. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Från och med den 2017-10-01 ingår även ”comhem gruppavtal bas” i månadsavgiften (kabel-TV, internet och ip-telefoni). I föreningen finns ett samlingsrum med övernattningsrum, "snickerboa" och en innergård med trädgårdsmöbler. Hiss från såväl markplan som parkeringsgarage.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 091 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.