Kummingatan 1 A / Årsta / Uppsala

Trea i genomgående bra skick

Slutpris
2 420 000 kr
Boarea
79.7 kvm
Avgift
3 690 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kummingatan såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kummingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fint renoverade och välhållna trea. Samtliga ytskikt är fina och rummen är stora. Hallen är rymlig och har tre garderober, klädhängare och plats för byrå. Det finns två stora sovrum och ett vardagsrum med balkong i sydvästläge med sol från dag till kväll. Köket är vackert renoverat 2012, vitvarorna är från mellan 2008-2015. Brf Kröveln består av 334 bostadsrättslägenheter, det finns 350 p-platser, tre tvättstugor, en samlingslokal som går att hyra för sammankomster och fester, tre övernattningslägenheter som går att hyra dygnsvis samt 80 extra kallförråd som går att hyra (max ett extra förråd/lgh). Strategiskt läge mitt mellan handelsområdena i Gränby köpcentrum och Boländerna/IKEA. Påfarten till E4:an nås på ett par minuter och cykelavstånd till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Årsta

Trivsamma Årsta ligger i nordöstra Uppsala och gränsar till Salabacke, Fyrislund och Slavsta. Här finns något för alla, bl.a. bostadsrätter med fina innergårdar eller villor med stora tomter.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussarna nr 7 och nr 4 som tar er ner till centrum och centralstationen dit det även finns fina cykelvägar. Goda anslutningar till påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

Gröna Årstaparken bjuder in till umgänge och lek och trevliga Äppellunden ovanför Körvelgatan har fina promenadstråk. En perfekt familjeaktivitet är att besöka Årsta 4H-gård där ni kan träffa på hästar, grisar, getter, kaniner, får, gäss och höns och gårdskatten Trasan. Årsta idrottsplats har fina fotbollsplaner som nyttjas av föreningslivet och de spelsugna bollspelarna. Odlarföreningen Årstablomman ligger placerad mellan Fålhagsleden och Lennakattens järnvägsspår för den odlingsintresserade.

Service

Närservice vid Årsta Centrum med Ica-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik, tandläkare och pizzeria. I Årsta bor ni med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum och Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Skola och barnomsorg

I Årsta finns det gott om förskolor (Kamomillen, Axelina, Lilla academica, Sparrisen, Fasanen, Årstaparkens och Äppellundens). Grundskoleutbildning för elever i årskurs F-5 finns vid Årstaskolan och Ångelstaskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.