Kungsängsesplanaden 12 B

Kungsängsesplanaden 12 B

Slutpris

3 300 000 kr


Kungsängen / Industristaden— Uppsala

Kungsängsesplanaden 12 B


Slutpris
3 300 000 kr

Kungsängen / Industristaden— Uppsala

3:a i markplan med stor uteplats om ca 63 m²!

Välkommen till denna hemtrevliga 3:a med stor uteplats som nästan ger er känslan av att bo i en villa mitt i stan! Med den öppna planlösningen och den moderna färgsättningen är detta en bostad som erbjuder det bästa av två världar - både inomhus och utomhus. Läget är dessutom perfekt med närhet till både natur och stadsliv.

Väl inne i lägenheten möts du av den kombinerade ytan mellan kök och vardagsrum som inbjuder till social samvaro och gemenskap. Köket ger plats för ett rejält matbord för många sittande och är perfekt för att bjuda in till middagar eller att bara njuta av en avslappnad frukost tillsammans med familjen. Tillåter vädret nås den stora uteplatsen från vardagsrumsdelen där ni kan njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag. De två sovrummen är placerade i varsin del av lägenheten och båda rummen har smart förvaring i skjutdörrsgarderober. Badrummet är stilrent och inrett med både badkar och en tvättavdelning med gott om förvaring och både tvättmaskin och torktumlare.

Som boende här har ni möjlighet att ta långa promenader i naturen eller varför inte ta en cykeltur längs med ån ner till stan? Inom 15 minuters gång når du enkelt stadens puls och allt den har att erbjuda. I området Kungsängen finns flera restauranger, mataffären Willys, gym och frisörer. Ett stenkast från huset ligger populära lekparken Anna Petrus park och det finns flera förskolor inom gångavstånd. För pendlaren är området optimalt då du genom en kort promenad når Resecentrums södra entré.

Detta är verkligen en bostad som har det där lilla extra. Välkommen att boka er visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 215 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsesplanaden såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsesplanaden.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.