Kungsängsgatan 57H

Kungsängsgatan 57H

Slutpris

3 500 000 kr


Kungsängen— Uppsala

Kungsängsgatan 57H


Slutpris
3 500 000 kr

Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 4 rok i hjärtat av Kungsängen

Välkommen till denna väldisponerade 4 rok i stabil bostadsrättsföreningen i populära och centralt belägna Kungsängen! Lägenheten stod klar 2005 och byggdes med hög standard, såsom komfortvärme i alla våtutrymmen, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp och utöver en rymlig balkong finns även en fransk balkong. Rummen är genomgående väl tilltagna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en stor social yta. Denna bostad passar både barnfamiljen som söker ett centralt boende som underlättar livspusslet eller villasäljaren som inte vill göra avkall på stora ytor.

Som medlem i Brf Morgonglans ges du tillgång till tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en lugn innergård som under 2022 kommer att rustas upp. I källaren finns ett parkeringsgarage där antalet laddstolpar för elbilar utökas succesivt. Apropå el, har föreningen tecknat ett gemensamt elavtal för sina medlemmar och dessutom producerar man egen el med de solpaneler som har installerats på taket! I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, bredband (1000 Mbit/s) samt bostadsrättstillägg. Tack vare en stabil ekonomi har det historiskt förekommit avgiftsfria månader för medlemmarna.

Kungsängen har på kort tid vuxit till att bli ett av Uppsalas populäraste områden vilket till stor del beror på det citynära läget: Centralstationen och stadskärnan med dess breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns på promenadavstånd. Dessutom erbjuder närområdet god service i form av en stor matbutik med generösa öppettider, förskola, ett flertal restauranger och gym. I området planeras även byggnation av en förskola, skola (F-9) och idrottshall som planeras stå klara 2026. I området ligger även Mjölnarparken och den populära Anna Petrus park som ofta nyttjas för olika typer av gruppträningspass. Vackra Stadsträdgården, Akademiska sjukhuset samt Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras nås via Hamnspången. Årummet utmed Fyrisån erbjuder promenadvägar längs vattnet ut mot Mälaren där du kan besöka det närbelägna naturreservatet Kungsängen och se Kungsängsliljorna blomma i maj.


Boarea
102 kvm
Avgift
4 616 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-06-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2022-06-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.