Kungsängsgatan 36 A

Kungsängsgatan 36 A


Centrum— Uppsala

Kungsängsgatan 36 ACentrum— Uppsala

Centralt belägen 2:a högst upp med balkong i söderläge!

Välkommen till denna centralt belägna och välplanerade tvåa med utmärkt pendlarläge! Här kan ni njuta av en balkong med sydligt läge och fri utsikt, vara fri från insyn samtidigt som ni har närhet till stadens rika utbud av restauranger, caféer, bagerier, saluhallar och butiker. Upptäck även lugnet vid Stadsparkens gröna oas och Fyrisåns vackra strandpromenad, allt inom bekvämt räckhåll.

Stig in genom den välkomnande hallen och låt er omslutas av ljuset som strömmar in i det generösa vardagsrummet genom stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong, där ni kan njuta av utsikten över Uppsala, med slottet i horisonten. Köket i vinkel ger gott om plats för gemensamma måltider. Lägenheten erbjuder även ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum med bl.a. badkar och golvvärme för en extra komfort. God förvaring erbjuds i det externa förrådet om ca 7kvm beläget på samma våningsplan.

Brf Brynhild är en välskött föreningen med god ekonomi! Föreningens skuldsättning är endast 3 797 kr/kvm (-22) vilket ger denna bostad en låg nettoskuldsättning och därmed lägre räntekänslighet.

På Kungsängsgatan erbjuds ett centralt boende med perfekt pendlarläge och fantastisk serviceutbud tack vare närheten till Uppsalas stadskärna! Ett stenkast från bostaden finns en välsorterad matbutik i Svava gallerian. Trots sitt centrala läge erbjuder bostaden gång- och cykelavstånd till flertalet parker, t.ex. Stadsparken med populära Parksnäckan. Inom kort promenadavstånd nås även Fyrisån som slingrar sig igenom Uppsala. På andra sidan Fyrisån finns Akademiska Sjukhuset och Studenternas IP. För den studerande finns de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt många av de välbesökta studentnationerna inom cykelavstånd.


Boarea
54.6 kvm
Avgift
3 747 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsgatan såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsgatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad