Lästmakargatan 4 A / Salabacke / Uppsala

Bredband ingår i månadsavgiften! Balkong i soligt läge och exklusivt kök!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 255 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lästmakargatan såldes av oss 2020-02-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lästmakargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låg månadsavgift där bredband ingår! Välkommen till en välplanerad 1:a på andra våningen med balkong i bästa solläge mot lugn innergård. En mycket fin lägenhet med nymålade väggar, helkaklat badrum samt ett exklusivt renoverat kök.

Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i två garderober. Köket, som renoverades 2013, har bl.a. induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt en fantastisk bänkskiva av granit. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng samt utgång till stor balkong på nästan 5 kvm. Helkaklat badrum med vägghängd toalett, golvvärme och förberett för tvättmaskin.
Bredband ingår i avgiften.

Flytta till Salabacke och denna lägenhet som ligger perfekt beläget med närhet till grönområden, Årsta Centrum där ni finner god service, Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service samt flertalet restauranger. Bra bussförbindelser, ca 10 minuters cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss nr 7 som trafikerar bl a till Stora Torget, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 288.

Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.

Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.

Skola och barnomsorg

I Salabacke finns förskolorna Rödmyran, Estia, Lilla academica, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.