Lästmakargatan 4 A

Lästmakargatan 4 A

Slutpris

1 795 000 kr


Salabacke— Uppsala

Lästmakargatan 4 A


Slutpris
1 795 000 kr

Salabacke— Uppsala

Bredband ingår i månadsavgiften! Balkong i soligt läge och exklusivt kök!

Låg månadsavgift där bredband ingår! Välkommen till en välplanerad 1:a på andra våningen med balkong i bästa solläge mot lugn innergård. En mycket fin lägenhet med nymålade väggar, helkaklat badrum samt ett exklusivt renoverat kök.

Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjligheter i två garderober. Köket, som renoverades 2013, har bl.a. induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt en fantastisk bänkskiva av granit. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng samt utgång till stor balkong på nästan 5 kvm. Helkaklat badrum med vägghängd toalett, golvvärme och förberett för tvättmaskin.
Bredband ingår i avgiften.

Flytta till Salabacke och denna lägenhet som ligger perfekt beläget med närhet till grönområden, Årsta Centrum där ni finner god service, Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service samt flertalet restauranger. Bra bussförbindelser, ca 10 minuters cykelavstånd till city.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 255 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.