Lings Väg 46 / Ling / Uppsala

4,5:a med funktion som en mini-6:a!

Slutpris
2 530 000 kr
Boarea/biarea
88/3,2 kvm
Avgift
5 479 kr/mån
Rum
4,5 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lings Väg såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ling är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En mycket fin lägenhet där varje vrå har tagits till vara och optimerats! Bostaden är ursprungligen en 4:a där nuvarande ägare byggt om den till en funktionell 6:a med möjlighet för 4 barn att få varsitt sovrum.

Lägenheten är belägen på våning två och entré sker via en loftgång. Tack vare denna loftgång får man också en större balkong och lite av en villakänsla! Köket som känns rejält och trivsamt renoverades år 2013 och ligger i anslutning till vardagsrummet som också inrymmer matplatsdelen som är stor och har möjlighet till att ha middagar för större sällskap. Samtliga rum har ytskiktsrenoverats från 2012 och framåt i en ljus och modern stil. I det kaklade badrummet finns både badkar och tvättmaskin samt utrymme för förvaringsmöbel.

Brf Ling är en populär förening med gemensamhetslokaler såsom övernattningsrum, bastu, gym, snickerilokal och flertalet tvättstugor. I området finns flera fina lekplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen arbetar nu med att installera fiber i samtliga lägenheter och har tecknat ett gruppavtal via Bahnhof för fördelaktiga 150 kr/mån för 1000 Mbit/s.

Som boende i hemtrevliga och grönskande Brf Ling finns närservice via Heidenstamstorg med bl. a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns även förskolor och skolor. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.