Lings Väg 46

Lings Väg 46

Slutpris

2 530 000 kr


Ling— Uppsala

Lings Väg 46


Slutpris
2 530 000 kr

Ling— Uppsala

4,5:a med funktion som en mini-6:a!

En mycket fin lägenhet där varje vrå har tagits till vara och optimerats! Bostaden är ursprungligen en 4:a där nuvarande ägare byggt om den till en funktionell 6:a med möjlighet för 4 barn att få varsitt sovrum.

Lägenheten är belägen på våning två och entré sker via en loftgång. Tack vare denna loftgång får man också en större balkong och lite av en villakänsla! Köket som känns rejält och trivsamt renoverades år 2013 och ligger i anslutning till vardagsrummet som också inrymmer matplatsdelen som är stor och har möjlighet till att ha middagar för större sällskap. Samtliga rum har ytskiktsrenoverats från 2012 och framåt i en ljus och modern stil. I det kaklade badrummet finns både badkar och tvättmaskin samt utrymme för förvaringsmöbel.

Brf Ling är en populär förening med gemensamhetslokaler såsom övernattningsrum, bastu, gym, snickerilokal och flertalet tvättstugor. I området finns flera fina lekplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen arbetar nu med att installera fiber i samtliga lägenheter och har tecknat ett gruppavtal via Bahnhof för fördelaktiga 150 kr/mån för 1000 Mbit/s.

Som boende i hemtrevliga och grönskande Brf Ling finns närservice via Heidenstamstorg med bl. a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns även förskolor och skolor. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.


Boarea/biarea
88/3,2 kvm
Avgift
5 479 kr/mån
Rum
4,5 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lings Väg såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lings Väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.