Lings Väg 50 / Uppsala

Gavellägenhet högst upp i huset med balkong i soligt läge!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 039 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lings Väg såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lings Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lings väg 50 och denna trivsamma gavellägenhet beläget högst upp i huset med hiss! Här välkomnas ni in via loftgång och vidare in i den rymliga hallen. Den öppna och väl tilltagna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till umgänge och samvaro. Här har ni möjlighet att möblera efter egna behov. Vardagsrummet har både plats för en stor soffgrupp men även ett stort middagsbord för när vänner och familj samlas.

Från vardagsrummet når ni balkongen som vetter mot innergården i sydvästligt läge och med syn över Domkyrkans vackra torn i fjärran.
Bostaden bjuder även på två rymliga sovrum, badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i klädkammare, så denna lägenhet är bara att flytta in och trivas i!

Grönskande Brf Ling är en populär förening med flera bekvämligheter, såsom bastu, gym, snickerilokal och tvättstugor. I anslutning till lägenheten finns ett praktiskt förråd samt ett rymligt källarförråd. I området finns flera fina lekplatser. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen arbetar nu med att installera fiber i samtliga lägenheter och har tecknat ett gruppavtal via Bahnhof för fördelaktiga 150 kr/mån för 1000 Mbit/s.

Som boende i hemtrevliga Brf Ling finns närservice via Heidenstamstorg med bl.a. ICA-butik, apotek och restaurang och här finns även förskolor och skolor. Det är ett bekvämt avstånd till Gränby Köpstad som erbjuder service och shopping. På ca. 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar alternativt med stadsbussen som avgår med täta mellanrum. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.