Luthagsesplanaden 17A / Främre Luthagen / Uppsala

Högt och fritt läge med närhet till stadens puls

Slutpris
1 740 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
1 210 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2020-02-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Främre Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Luthagsesplanden 17A och denna välplanerade bostad belägen i högt och fritt läge! Här erbjuds ett generöst ljusinsläpp, mycket begränsad insyn och en fransk balkong belägen i höjd med trädtopparna. Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaringsmöjlighet i form av garderober, ett helkaklat badrum, ett större rum som rymmer plats för både soffgrupp, skrivbordshörna och säng. Vidare finner ni ett ljust kök med gott ljusinsläpp.

Som boende i Främre Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Vackra promenadstråk finner ni längs Fyrisån med gångavstånd till restauranger, ICA Luthagens livs, Domkyrkan och allt övrigt som staden har att erbjuda. Denna bostad lämpar sig särskilt bra som ett förstaboende eller för studenten som söker ett billigt och bekvämt boende med promenad- och cykelavstånd till universitetets samtliga institutioner. För studenten ligger Ekonomikum ca 10 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.