Mälarvägen 27

Mälarvägen 27


Sunnersta/Graneberg— Uppsala

Mälarvägen 27Sunnersta/Graneberg— Uppsala

Mälarnära villa med stor potential!

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en av få sjönära fastigheter i Uppsala. På Mälarvägen 27 finner ni detta charmiga 30-talshus belägen på stor trädgårdstomt med skogen invid husknuten. Huset är i genomgående behov av renovering och här finns möjlighet att skapa sitt drömhus! På tomten finns även ytterligare ett bostadshus samt ett dubbelgarage att tillgå.

Husets entréplan erbjuder ett vardagsrum med en murad öppen spis som med sitt hörnläge väver samman de två vinklarna i rummet. Matsalen nås från vardagsrummet genom bevarade charmiga skjutpardörrar och här finns utgång till en altan. Köket har gott om plats för både matlagning och förvaring med en rymlig yta för ett matbord. I anslutning till köket finns en praktisk köksingång. På entréplan finns även en gästtoalett. På övre plan finns tre sovrum varav det ena har utgång till bostadens balkong. Här finns också ett badrum med duschkabin samt att det finns gott om förvaring i garderober och kattvindar. Källaren rymmer ytterligare förrådsytor, matkällare, tvättstuga och ett pannrum.

Läget är optimalt för den aktiva familjen med skog och löpspår (Blå spåret) precis utanför huset. Nedanför huset sträcker sig en vacker och uppskattad strandpromenad som löper förbi Skarholmen, Vårdsätra och vidare förbi Lurbo och in i naturreservatet Hågadalen. Bara en liten bit från bostaden ligger Lyssnaängsbadet som under sommaren erbjuder er badplats med kiosk, badbryggor och toaletter. Kursgården Alnäs ligger inom kort promenadavstånd, här kan barnen roa sig med hinderbana, fotbollsplaner, basketplan mm. I närområdet finner ni även Sunnerstaåsen med elljusspår, utegym och flera löpspår. Vintertid finns en populär pulkabacke samt Sunnersta Alpin med liftar och kvällsbelysning. Här finns också flera grillplatser och ett café med skiduthyrning. Vid Nedre Föret finns för den naturintresserade ett rikt fågelliv som tidvis lockar många fågelskådare.
I Sunnersta finns flera förskolor att välja mellan och grundskolan Sunnerstaskolan . Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
149/78 kvm
Driftkostnad
89 711 kr/år
Tomtarea
1 637 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Mälarvägen såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mälarvägen.

Boka värdering
Katarina Wiksell
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad