Mariedalsgatan 8

Mariedalsgatan 8

Slutpris

3 300 000 kr


Slavsta— Uppsala

Mariedalsgatan 8


Slutpris
3 300 000 kr

Slavsta— Uppsala

Välplanerad 4:a med inglasad balkong

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad 4:a med inglasad balkong i högt och fritt läge i omtyckta Slavsta. Här bor ni i ett naturnära läge i ett hus uppfört 2007 med närhet till både Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde, Gränbystaden och E4:ans påfarter nära till hands.

Väl inne i bostaden välkomnas ni av en stor och öppen hall med förvaring i inbyggda garderober samt hatthylla för enklare avhängning. Hallen leder er in till bostadens vardagsrum. Vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning mot köket och är utrustat med fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Det är även härifrån ni når den charmiga inglasade balkongen. Köket med dess vita klassiska skåpluckor och bänkskiva i laminat är utrustat med, fullstor kyl och frys, micro i högskåp, diskmaskin, ugn och spishäll samt fläkt monterad under överskåp. I anslutning till köket finns även plats för matbord in till köksfönstret så även den större familjen får plats runt middagsbordet. Bostaden erbjuder tre sovrum i varierande storlekar alla utrustade med tapetserade väggar och parkettgolv. Två separata badrum varav det ena är utrustat med badkar och det andra med både dusch och tvättmöjligheter för att underlätta i vardagen. Det erbjuds även en väl tilltagen klädkammare.

I BRF boktryckaren 2 har ni som medlem i föreningen tillgång till de gemensamma utrymmena så som cykelförråd, konstgräsplan, basketkorg, sandlådor och lekplatser. I avgiften ingår vatten, värme, TV och bredband via telia. Hushållsel debiteras via föreningen enligt faktiskt förbrukning.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, Ica supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr. 6 stannar ett stenkast från bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som bilpendlar har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.


Boarea
96 kvm
Avgift
6 014 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Mariedalsgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mariedalsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.