Muningatan 21 / Kungsängen/Industristaden / Uppsala

Ljus och trivsamt i ett attraktivt läge!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 377 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Muningatan såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Muningatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Muningatan 21 och denna tvåa med genomgående välbevarade ytskikt så som ljusa väggar och parkettgolv. Här erbjuds en välbalanserad planlösning med mycket förvaring i form av två stora skjutdörrsgarderober. Köket är arbetsvänligt med rostfria vitvaror och samtidigt kan ni samtala med vänner eller familj tack vare den öppna planlösningen med vardagsrummet. Lättmöblerat rum med plats för stor soffa och matbord samt utgång till balkongen. På balkongen kan ni njuta av ett lugn, då den är belägen mot innergården och sol under dagtid. Sovrum som rymmer dubbelsäng och badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och behaglig komfortvärme.

Lägenheten disponerar ett källarförråd och föreningen erbjuder även cykelförråd, barnvagnsförråd och övernattningsrum för medlemmarnas gäster (250 kr/natten!).

I Kungsängen/Industristaden bor ni med ett perfekt pendlarläge med en kort promenad på ca 5-10 minuter till centralstationen. Det är även nära till E4:ans påfart och på ca 30 minuter når du Arlanda. Livsmedelsbutik och apotek finns i området och all annan tänkbar service, shopping och restauranger finns i centrum. Ni har även närhet till grönska vid Stadsparken och fina promenadstråk längs med Fyrisån. För den sportintresserade är det gångavstånd till Studenternas och i Parksnäckan kan ni njuta av musik och uppträdanden under sommartid.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.