Muningatan 27

Muningatan 27

Slutpris

2 600 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Muningatan 27


Slutpris
2 600 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Fin tvåa med inglasad balkong mot parkområde

Här finns nu möjlighet att förvärva en riktig pärla i Industristaden! Bo med kort gångavstånd till stationen och till city i en modern 2:a med stor inglasad balkong som vetter mot fint grönskande parkområde.

Bostaden är belägen i ett fritt gavelläge i omtyckta kvarter och är genomgående inredd i moderna färger och till större del nylagda parkettgolv. Hallen har bra förvaring i garderober och köket är klassiskt vitt vilket ger övrig inredning möjlighet att ta plats. Vardagsrummet ligger i en social öppen planlösning mot både matplats och kök samt den inglasade balkongen - här är det lätt att umgås med nära och kära! Sovrummet är generöst tilltaget med utrymme för både en arbetsplats och förvaring samt med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Promenera längs Fyrisån söderut så når du vacker naturmiljö med beteshagar och kan skåda kungsängsliljor. Fortsätter du promenaden kan du gå i flera timmar i natur längs ån eller "gula stigen". Restauranger finns det flera av i området, däribland Bellissimo som är en italiensk restaurang, Bistrån som du finner längs ån och så även nyöppnade Tullgarn. Utöver detta finns café, flera populära sushi-restauranger, Willys, blomsterhandel, apotek, gym och Lager 157.

Det är ett ypperligt läge om ni ska ta er till stadskärnan eller någon av alla Uppsala universitets olika nationer. Till Uppsala Resecentrum går ni på bara några minuter. Perfekt pendlingsläge, med kortare körsträcka till E4:a påfarten.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 691 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-08-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Muningatan såldes av oss 2022-08-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Muningatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.