Murargatan 17

Murargatan 17

Slutpris

2 005 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 17


Slutpris
2 005 000 kr

Salabacke— Uppsala

Stor 2 rok i stabil förening med låg avgift

I omtyckta Salabacke återfinns denna väldisponerade tvårumslägenhet med genomgående ljusa och rymliga rum med smakfulla ytskikt. Här erbjuds ett stort och modernt kök som bjuder in till matglädje och det väl tilltagna vardagsrummet ger utrymme för umgänge med familj och vänner. På den soliga balkongen kan du varva ner efter arbetet eller studierna med en god bok i eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummet och hallen erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober och dessutom disponerar bostadsrättshavaren ett externt vindsförråd. Badrummet är stamrenoverat, kaklat och försett med dusch och tvättmaskin.

Brf Betonggjutaren har en stabil ekonomi med låg avgift och belåningsgrad (783 kr/kvm enligt senast tillgängliga årsredovisning). Föreningen har dessutom låtit inkludera det mesta i avgiften såsom uppvärmning, varm- och kallvatten, TV samt bredband. Som medlem i Föreningen ges du tillgång till ett flertal tvättstugor, cykelrum och en samlingslokal. Dessutom finns en stor grön gård med grillplats, trädgårdsmöbler och lekplats.

I Salabacke bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till flera trevliga parker och promenadstråk. Årsta centrum och Brantingstorg erbjuder god service i form av bland annat matbutiker, apotek, pizzerior och frisörer. I närområdet återfinns dessutom två av Uppsalas mest uppskattade caféer - Leijon Stenugnsbageri & Konditori samt Bageri Brantingstorg. Till Gränbystaden är det cykelavstånd, likaså till city. För den som hellre åker kollektivt avgår UL:s linje 1, 7 och 30 inom bekvämt promenadavstånd. Kort och gott en bostad med närhet till allt som kan önskas!


Boarea
62.5 kvm
Avgift
2 992 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2023-04-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.