Musserongränd 2 B

Musserongränd 2 B


Norby— Uppsala

Musserongränd 2 BNorby— Uppsala

Fint radhus i lågt belånad förening i populära Norby!

För er som längtar efter villalivet men ser fördelen och tryggheten med att bo i bostadsrätt är detta ett perfekt alternativ! Här bor ni i två plan i ett hus som stamrenoverades 2018 där så gott som alla ytskikt uppdaterats. Ni har en egen trädgård samt en gemensam, väl skyddad lekplats precis utanför entrédörren. Bostadsområdet är lugnt och barnvänligt med en riktigt härlig Bullerbykänsla som gör det lätt att trivas! För er med bil ingår en garageplats i avgiften och för besök finns fem gästplatser i anslutning till huset.

Entréplanet nås via den trevliga farstukvisten och ni välkomnas in i hallen som leder vidare in i övriga rum. Det stora köket tar er vidare ut till det inglasade uterummet med öppningsbara glasdörrar mot trädgården. På samma plan finns även ett av husets sovrum samt ett större badrum med tvättavdelning. Det övre planet är familjens mer privata del av huset och här hittar ni det familjära vardagsrummet samt två sovrum i bra storlekar. Båda sovrum har utgång till den generöst tilltagna balkongen som också den vetter mot den egna baksidan i västerläge! Med dörr från vardagsrum återfinns klädkammare med eget fönster vilket flertalet boende konverterat till kontor. På våning två finns även badrum utrustat med badkar.
Goda förvaringsmöjligheter med två mindre kallförråd vilka nås via uterum samt balkong, ett varmförråd under trapp och till sist det stora förrådet med separat ingång i änden på huslängan.

HSB Brf 42 Norby är en välskött förening med en låg belåning där man värnar om en trevlig boendemiljö och gemenskap. Trots låg belåning är klassiska större renoveringar genomförda i närtid. Föreningen erbjuder möjlighet att hyra övernattningsstuga för gäster och fri tillgång till bod med trädgårdsredskap, vikbord och stolar att använda efter behov. Därutöver tillhandahålls en uppskattad gemensam tvättstuga med moderna tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel.

Området är omtyckt för sitt natursköna och lugna läge med fina cykelvägar in till centrala Uppsala. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. I närområdet finner ni förskolorna Humlan, Mygganbarnen och Småfolket samt Malmaskolan för elever i årskurs F-6. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. Från bostaden är det ett kort avstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Välkomna att kontakta mig för mer information!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
5 446 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Musserongränd såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Musserongränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad