Norrlandsgatan 34D / Luthagen / Uppsala

50-talscharm med öppen spis i populära Luthagen!

Slutpris
2 490 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 720 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrlandsgatan såldes av oss 2020-03-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrlandsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker du efter ett boende med ett lugnt och centralt läge har du hittat rätt! Här erbjuds 54 kvm välplanerad tvårumsbostad med äldre charm där mycket av originalinredningen har bevarats. Bostaden återfinns på andra våningen och erbjuder bland annat ett kök med platsbyggd inredning och matplats invid fönster, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong mot innergård, sovrum med förvaring i inbyggda garderober samt kaklat badrum med badkar.

Brf Angantyr är en stabil bostadsrättsförening, bildad 1944, där bl.a. stambyte, takbyte och installation av säkerhetsdörrar redan utförts. Som medlem i föreningen ges tillgång till flertalet utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, hobbyrum, övernattningsrum, innergård med utemöbler och odlingslotter.

I Luthagen bor du attraktivt med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. Här finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.