Österängsgatan 24 C / Fålhagen / Uppsala

4 rok i högt och ljust läge i Fålhagen!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
86,6 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2017-01-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till 4 rok i Fålhagen! Bostaden är ursprungligen en 3:a som är ombyggd till en välplanerad 4:a. Genomgående mycket fint skick i alltifrån kök, badrum till ytskikt i övriga rum. Modern färgsättning med svart/vitt/grått som framträdande nyanser i ytskikt!
Populär bostadsrättsförening med flera större underhåll gjorda. På den barnvänliga innergården finns även lekplats samt grillplats och stora grönytor.

Här bor ni i ett populärt område och fantastiskt läge med god service i närheten. Runt kvarteret finns mataffär, restauranger mm och endast ett stenkast bort ligger såväl Uppsala city som resecentrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration