Österängsgatan 28D

Österängsgatan 28D

Slutpris

3 415 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Österängsgatan 28D


Slutpris
3 415 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Välplanerat och ljust i trivsamma kvarter!

Välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet i populära Fålhagen! Här ges möjlighet att förvärva en väl underhållen bostad belägen i lugna och omtyckta kvarter. Bostaden är belägen en 1/2 trappa upp och erbjuder genomgående rymliga och ljusa rum, gott om förvaring i både klädkammare och fristående garderober samt ett trevligt kök med utgång till balkong mot innergård. Vidare finns både ett renoverat och helkaklat badrum samt gäst-wc. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder utrymme för ytterligare matplats.

Som boende i Brf Finn ges tillgång till flera gemensamma utrymmen så som tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, pingislokal samt en samlingslokal. Dessutom äger föreningen en väl omhändertagen innergård med flera trevliga uteplatser samt en välutrustad lekplats.

Som boende i Fålhagen har du närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås både Resecentrum och Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek, Systembolag samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter och närmsta busshållplats ligger bara ett stenkast bort. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. Här ligger även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner. För de yngre barnen finns närhet till flertalet förskolor samt Almtunaskolan (F-6) och Vaksalaskolan (F-9).

Välkommen till ett boende med nära till allt!


Boarea
100 kvm
Avgift
4 082 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2020-09-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.