Östra Ågatan 73 C

Östra Ågatan 73 C

Slutpris

2 595 000 kr


Centrum— Uppsala

Östra Ågatan 73 C


Slutpris
2 595 000 kr

Centrum— Uppsala

Rymlig ljus 3:a omgjord till 2:a med mysig balkong!

Invid Fyrisån, mitt i centrala Uppsala finner ni denna välplanerade 2:a (ursprunglig 3:a) med stor balkong. Ett praktiskt boende på tredje våningen, med hiss från markplan.

Innanför ytterdörren till lägenheten möts ni av en hall med gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob samt en vanlig garderob. Hallen leder sedan vidare in till det generöst tilltagna vardagsrummet med utgång till balkongen som vetter mot innergården. Från vardagsrummet kommer ni in i det mycket fint renoverade ljusgråa köket (Ballingslöv) som andas lyx! Här har det satsats på detaljer såsom bänkskiva i sten, inbyggda vitvaror och man har också valt att ta bort väggen mot det mindre sovrummet för att få en större matplats. I köket ryms nu enkelt 6-8 personer, det är alltså lätt här att ha familj och vänner över på sociala tillställningar! I bostadens sovrum, som är ljust och luftigt, finns bra med klädförvaring och plats för dubbelsäng. Badrummet är ljust och rymligt, är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

I populära Brf Kungsängsliljan har du som medlem tillgång till en gemensam matsal med välsmakande måltider och gemenskap med andra, en separat gästmatsal som går att boka vid tillställningar och ett gästrum som går att boka för besökare. Här erbjuds många olika aktiviteter, allt utifrån intresse och behov. I fastigheten finns även träningslokal, tv-rum, bibliotek, hobbyrum m.m.

Lägenheten är, trots det centrala läget, lugnt belägen. Invid bostaden ligger Fyrisåns härliga promenadstråk, Stadsparkens vackra miljö och med kort gångavstånd nås även Resecentrum. I direkt närhet finns mataffär, flera restauranger, caféer, detaljhandel samt alla andra nöjen som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
5 133 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-01-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Östra Ågatan såldes av oss 2021-01-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Östra Ågatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.