Otto Myrbergs Väg 51 E

Otto Myrbergs Väg 51 E

Slutpris

2 700 000 kr


Rickomberga— Uppsala

Otto Myrbergs Väg 51 E


Slutpris
2 700 000 kr

Rickomberga— Uppsala

3,5:a med funktion som en 4:a belägen i lugnt radhusområde!

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet med fönster i tre väderstreck, belägen mitt i ett radhusområde med lantlig känsla ett stenkast från stadslivet. Lägenheten har en stor balkong i bästa solläge med en fantastisk solnedgång, kilometerlång utsikt över gamla hagmarker och åkrar. Läget i området är optimalt för barnfamiljen med både förskola och grundskola endast ett par minuters promenad bort.

Lägenheten har genomgående askparkett. Här finner ni tre sovrum varav ett har byggts till från en tidigare klädkammare. För den som hellre önskar ett större vardagsrum går det att med enkla medel återställa. I köket , som har full maskinell utrustning och gott om arbetsytor, finns en matplats för 6 personer. Badrummet har både badkar och tvättmaskin.

I Rickomberga bor ni granne med Stabbyskogens promenadstråk, grillplatser, pulkabackar och fårhagar. På cykel tar du dig in till stan på cirka 10 minuter. För hundägaren finns flera hundrastgårdar och för den som vill promenera längre sträckor finns möjlighet att fortsätta vidare mot Hågadalen och Kung Björns hög. Närmaste skola är populära Eriksskolan, åk F-3, och nybyggda Tiundaskolan, åk F-9. Det finns även flera förskolor i området för de mindre barnen. Strax utanför huset går både stads- och länsbussar. Närmaste mataffär är ICA Flogsta med ett brett utbud av livsmedel och postutlämning. Ca 3,5 km från bostaden finns även ICA Maxi, Systembolaget, Willys, Rusta m.m.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 852 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Otto Myrbergs Väg såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Otto Myrbergs Väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.