Pelargatan 8

Pelargatan 8

Slutpris

3 125 000 kr


Luthagen— Uppsala

Pelargatan 8


Slutpris
3 125 000 kr

Luthagen— Uppsala

Modern och ljus gavel-4 med stor balkong och två badrum!

Välkommen till Pelargatan 8, en ljus och välplanerad gavel-4
med öppen planlösning, stor balkong och två rymliga badrum utrustade med både dusch och badkar.

Lägenheten har en rymlig hall med inbyggda skjutdörrsgarderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det moderna köket, med stilrena vita luckor, rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, öppnar upp mot det stora vardagsrummet. Här kan du njuta av att laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier och rymmer enkelt en större soffgrupp.

Bostaden har tre rymliga sovrum, varav två med inbyggda skjutdörrsgarderober för praktisk förvaring. Det största sovrummet har dessutom direkt utgång till en stor balkong som vetter mot föreningens gröna innergård. Båda badrummen är elegant inredda, och det största badrummet har även tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter med flera skjutdörrsgarderober samt en klädkammare som också kan användas som ett mindre arbetsrum.

Boendet i Brf Magnolian 1 innebär att du bor i en välskött förening med närhet till allt du behöver. Föreningen erbjuder trevliga gemensamhetsutrymmen och en grönskande innergård med grillmöjligheter. Här finns 41 parkeringsplatser tillgängliga för medlemmarna, och för närvarande är det ingen kö till garageplatserna. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet som kombinerar komfort, stil och bekvämlighet i ett attraktivt område.
Som boende i Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge och i närheten ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. För studenten ligger Ekonomikum på några minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Vad gäller mataffärer finns butiken Nelins endast en kort promenad från bostaden samt ytterlige service och utbud av bl.a. restauranger, vårdcentral, apotek och matbutik vid Mimmi Ekholms Plats.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
5 274 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Pelargatan såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Pelargatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.