Ritargatan 5

Ritargatan 5


Salabacke— Uppsala

Ritargatan 5Salabacke— Uppsala

2:a i gott skick nära Gränby köpstad med utsikt över Uppsala slott och Domkyrkan!

Välkomna till denna hemtrevliga och välplanerade 2:a i stabil förening med låg belåning. Belägen på våning 7 av 8 har med hiss från markplan, erbjuder denna bostad en unik och fantastisk utsikt över Uppsala slott och Domkyrkan samt Uppsalas centrala silhuett. Här finner ni ett vardagsrum med öppen planlösning som sammanflätas med det stilfulla köket, komplett med vita högblanka köksluckor och vitvaror i rostfritt stål. Vidare finner ni ett generöst sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob samt ett kaklat badrum med förberett för tvättmaskin.

Brf Vinkelhaken består av 84 lägenheter, där medlemmar har tillgång till två tvättstugor, bastu med avslappningsområde och ett gym. Månadsavgiften täcker värme, vatten och kabel-TV. I föreningen finns även ett stort antal parkeringsplatser.

På Ritargatan bor ni med bekvämt gångavstånd till Gränby Köpstad och dess omfattande serviceutbud. Stadsbussar trafikerar längs Vaksalagatan, och det är smidigt att ta sig in till stadskärnan med buss eller cykel. För bilpendlaren är närheten till E4:ans norra avfart idealisk.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!


Boarea
50.9 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-02-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ritargatan såldes av oss 2024-02-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ritargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad