Rosendalsvägen 16

Rosendalsvägen 16

Slutpris

4 300 000 kr


Rosendal— Uppsala

Rosendalsvägen 16


Slutpris
4 300 000 kr

Rosendal— Uppsala

Välplanerad 4:a med dubbla balkonger och två badrum!

Här finns plats för hela familjen med tre sovrum och två badrum! Lägg därtill två balkonger, varav en inglasad, samt en stor öppen yta för umgänge så har ni denna fina 4:a i omtyckta naturnära Rosendal!

Hallen välkomnar er in med gott om förvaring i den platsbyggda möbeln som innefattar garderob, överskåp och sittplats. Den ljuddämpande akustikpanelen medför inte bara en bättre ljudnivå utan blir också en vacker installation och ger värme åt rummet. Längre in har ni sedan den kombinerade ytan mellan kök, matplats och vardagsrum, och även utgång till den generöst tilltagna balkongen som påminner lite om ett uterum. Köket är fullt maskinellt utrustat med rostfria vitvaror och inrett med moderna färger. De tre sovrummen har lite olika karaktär där master bedroom rymmer en större dubbelsäng och har en inbyggd skjutdörrsgarderob. Intill ligger ytterligare ett sovrum med generös förvaring i den intilliggande klädkammaren och det sista av sovrummen ger er tillgång till den andra balkongen. Badrummet med badkar och tvättavdelning är helkaklat, vilket även det mindre badrummet är och båda nås smidigt från hallen.

Detta är ett perfekt område för er som gillar närheten till naturen samt ett aktivt friluftsliv men samtidigt värdesätter närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåstens! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. Nära denna bostad finner ni tennis-, padel- och löparbana. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana. I området finns matbutik samt ett välutrustat gym i flera våningar. Via ett par minuters promenad nås busshållplats därifrån ni enkelt tar er runt i staden.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
114 kvm
Avgift
5 798 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.