Sågargatan 15A

Sågargatan 15A

Slutpris

4 675 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 15A


Slutpris
4 675 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Gavel 4:a med två balkonger varav en inglasad med panoramautsikt!

Nu ges möjlighet att förvärva en fin 4:a med bra läge i Industristaden. Här finns två balkonger att tillgå varav den större är inglasad i ett högt fritt läge med panoramautsikt! Bo i en stabil förening där det historiskt sett givits en hyresfri månad om året, ibland till och med två! I avgiften ingår dessutom bredband och Telias basutbud för TV.

Bostaden, som har fönster i tre olika väderstreck, öppnar upp till en välkomnande entréhall med klinkergolv och i den stora rymliga skjutdörrsgarderoben med speglar göms hela familjens ytterkläder och skor. I anslutning till hallen kommer man till köket som är ljust och inbjudande och här finns detaljer som arbetsbänk i sten med infällda spotlights över samt en luftig matplats som angränsar till vardagsrummet och balkongen. Då vardagsrummet och köket delvis ligger i en öppen planlösning mot varandra får bostaden en hög känsla av social samvaro och det är lätt att bjuda hem familj och vänner på middag och fest! Den stora inglasade balkongen i söderläge gör vardagsrummets känsla än större då det går att nyttja många månader om året och inte bara under sommarhalvåret. De tre sovrummen i varierande storlekar gör att det är lätt för den större familjen att få plats och rummen är placerade i olika delar av bostaden. Det största sovrummet, master bedroom, har utrymme för dubbelsäng och för den som gillar kläder finns här en väl tilltagen skjutdörrsgarderob att tillgå. Sovrummet har också utgång till bostadens andra balkong som har kvällssolsläge. Två våtutrymmen finns att tillgå, ett med badkar och smidig tvättstugedel samt ett med duschrum.

Här i Kungsängen/Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd om ca 6.5 m².

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-20

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.