Sågargatan 15A / Industristaden/Kungsängen / Uppsala

Gavel 4:a med två balkonger varav en inglasad med panoramautsikt!

Slutpris
4 675 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Industristaden/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjlighet att förvärva en fin 4:a med bra läge i Industristaden. Här finns två balkonger att tillgå varav den större är inglasad i ett högt fritt läge med panoramautsikt! Bo i en stabil förening där det historiskt sett givits en hyresfri månad om året, ibland till och med två! I avgiften ingår dessutom bredband och Telias basutbud för TV.

Bostaden, som har fönster i tre olika väderstreck, öppnar upp till en välkomnande entréhall med klinkergolv och i den stora rymliga skjutdörrsgarderoben med speglar göms hela familjens ytterkläder och skor. I anslutning till hallen kommer man till köket som är ljust och inbjudande och här finns detaljer som arbetsbänk i sten med infällda spotlights över samt en luftig matplats som angränsar till vardagsrummet och balkongen. Då vardagsrummet och köket delvis ligger i en öppen planlösning mot varandra får bostaden en hög känsla av social samvaro och det är lätt att bjuda hem familj och vänner på middag och fest! Den stora inglasade balkongen i söderläge gör vardagsrummets känsla än större då det går att nyttja många månader om året och inte bara under sommarhalvåret. De tre sovrummen i varierande storlekar gör att det är lätt för den större familjen att få plats och rummen är placerade i olika delar av bostaden. Det största sovrummet, master bedroom, har utrymme för dubbelsäng och för den som gillar kläder finns här en väl tilltagen skjutdörrsgarderob att tillgå. Sovrummet har också utgång till bostadens andra balkong som har kvällssolsläge. Två våtutrymmen finns att tillgå, ett med badkar och smidig tvättstugedel samt ett med duschrum.

Här i Kungsängen/Industristaden bor man bra - nära till E-4:an, Resecentrum (tåg och bussar), Willys matvaruaffär, apotek, förskola, Uppsala Konsert och Kongress och förstås city med all möjlig handel. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd om ca 6.5 m².

Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Industristaden/Kungsängen

Kungsängen är en stadsdel omfattande södra delen av Uppsala centrum öster om Fyrisån samt ängarna söder om den gamla stadsgränsen. Kungsängarna, på södra sidan om Kungsängsleden, är ett naturreservat med sanka slåtterängar där ni kan se Upplands landskapsblomma, Kungsängsliljan och många fågelarter.

Kommunikation

I expansiva Kungsängen bor du med exemplariskt pendlarläge med kort promenadavstånd till Resecentrum och för den bilburne med närhet till E4:ans påfart. Resecentrum är Uppsalas kommunikationsknut för både tåg, länsbussar och stadsbussar. Goda bussförbindelser finns även längs med Kungsgatan direkt till Arlanda.

Fritid och friluftsliv

För barnfamiljen finns populära Anna Petrus park med aktivitetspark för både små och stora barn och grönskande Mjölnarparken. En gång- och cykelspång leder över till vackra Stadsparken med lekplatser, gräsytor, gula villan och fina oaser. Längs med Fyrisån finns vackra promenadstråk och bryggor för den som vill vila fötterna eller bara njuta av en picknick i den rogivande miljön eller varför inte bara jogga tur och retur till Vindbron, en sträcka på ca 5,5 km. Söker man en längre promenadsträcka går cykel- och gångvägar längs med Fyrisån ända ner till Sunnersta/Graneberg och Vårdsätra. Från Kronåsen och Sten Sturemonumentet kan ni följa vandringsleden Gula Stigen hela vägen ut till Skarholmen. I Stadsparken finns även Parksnäckan med sångevenemang vår- och sommartid.

Service

I närområdet finns flera gym, PT-studios, crossfit-anläggning, yogastudio, frisörer och apotek. En större mataffär, Willys, finns längs med Kungsgatan. Vid Samariterhemmets sjukhus finns bl a närakut. I Kungsängen bor du nära till Akademiska sjukhuset och Uppsala stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Förskolor finns det flera utav, bl a Gudruns förskola, Åsiktens förskola, Årikets förskola, Kungsängsens förskola och Sten Stures förskola. Närmaste grundskolor är Vaksalaskolan (F-9), Almtunaskolan (F-6), Nannaskolan (6-9) och Katarinaskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.