Sågargatan 15 A

Sågargatan 15 A


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 15 AIndustristaden/Kungsängen— Uppsala

Stadsnära 4:a med två inglasade balkonger

Här finns nu tillfälle att förvärva en ytterst välplanerad 4:a med två härliga inglasade balkonger! Bostaden är belägen i en modern fastighet från 2016 där bekvämlighet som hiss från källarplan är en självklarhet. Föreningen har en vacker innergård som är en samfällighet mellan gårdens tre bostadsrättsföreningar Karl XI, Ulrika Eleonora och Magnus Ladulås. Här finns också trevlig gemensamhetslokal i form av ett växthus som kan bokas för familjens kalas och större middagar.

De 109 kvadratmetrarna bjuder in i en öppen planlösning där den sociala samvaron står i fokus. Köket är fullt utrustat och de rostfria vitvarorna ger en lyxig och påkostad känsla. Mellan kök och vardagsrum ryms ett större matbord med plats för hela familjen och under sommarhalvåret öppnar ni upp mot den stora inglasade balkongen med den fina fria utsikten och får ytterligare plats att umgås på. Föräldrasovrummet, i fint gavelläge, ger plats för en större dubbelsäng och här behöver ni inte oroa er att få plats med era kläder då det erbjuds en skjutdörrsgarderob som kan likställas vid en klädkammare i storlek. Från detta väl tilltagna sovrum når ni också den andra inglasade balkongen med utsikt mot gården och kringliggande bebyggelse. De övriga två sovrummen är perfekt som barn., arbets- och/eller gästrum. Badrummen är båda två helkaklade och inredda med varsin dusch samt att det större av dem har egen "tvättstuga" med tvättmaskin och torktumlare.

Om inte förvaringen känns tillräcklig inne i bostaden disponerar lägenheten även ett rymligt förråd i källaren (dit hissen tar dig från bostadsplanet).

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Sågargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, apotek, flera förskolor, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt att Hamnspången tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gång- och cykelavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Varm välkomna att boka er visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
5 898 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering
Adam Lindh
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad