Salabacksgatan 3 A / Salabacke / Uppsala

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 631 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salabacksgatan såldes av oss 2015-03-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salabacksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med insynsskyddat läge i populära Salabacke hittar ni denna tilltalande gavelfyra med ca 2,60 meter i takhöjd och balkong i sydvästläge.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Köket, som renoverades 2014, har bl.a. häll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, stor matplats samt mycket generösa arbetsytor. Ljust vardagsrum med burspråk samt utgång en väl tilltagen balkong i sydvästläge. Vidare finns det tre sovrum i varierande storlek samt ett helkaklat badrum med vägghängd toalett. Bredband ingår i avgiften.

Närhet till grönområden och stadskärnan. Här finner du även närhet till Brantingstorg och Årsta Centrum samt Gränby Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Bra bussförbindelser, ca 5-10 minuters cykelavstånd till city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.