Salagatan 55A / Uppsala

Drömläge med stor balkong

Slutpris
2 380 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 615 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2019-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga 30-talstvåa med balkong, belägen på andra våningen och med fönster i två väderstreck.

Här bor du på en välrenommerad adress i ett attraktivt och tryggt bostadsområde och har ett svårslaget pendlarläge med endast 3-4 minuters gångavstånd till centralstationen. Denna bostad har en stor och insynsskyddad balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård och har den uppskattade eftermiddags-och kvällssolen. Planlösningen är mycket klassisk för 30-talet och har generösa sällskapsytor. Bostaden har ett smakfullt renoverat kök samt ett stamrenoverat badrum.

Med en mycket noggrant skött ekonomi har denna förening en belåning om ca 2042 kr per kvadratmeter (Årsredovisning 2018). Föreningen har gjort en omfattande renovering av samtliga fönster, installerat säkerhetsdörrar samt utfört kulvertbyte under de senaste åren. Här har du tillgång till gemensamma utrymmen såsom bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Medlemmarna bokar alla dessa utrymmen inklusive tvättstugorna via en praktisk och modern bokningsapp. Mer information om föreningen hittar du på http://www.brftvaan.se .

Här bor du i ett mycket charmigt område i Fålhagen med närhet till allt man kan önska sig. De mataffärer som finns i närheten är Coop Stationsgallerian samt välsorterade ICA Kvarnen och Hemköp Svava. Vid Vaksala torg finner du dessutom den uppskattade torghandeln.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration