Salagatan 51 C / Fålhagen / Uppsala

2:a med pendlingsläge och renoverat kök!

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 555 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2-tr (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Salagatan såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Salagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma, charmiga 2:a belägen en 1/2-trappa upp med direkt närhet till Resecentrum i attraktiva Fålhagen!

Byggår 1935 med flera tidstypiska detaljer i bostaden såsom generös takhöjd, djupa fönsterbänkar i sten och vackra trägolv. Köket renoverades 2016 och har bl a spis med induktionshäll, integrerad kyl/frys samt diskmaskin och inbyggd mikro. Här finns det bra förvaringsmöjligheter samt goda arbetsytor. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp i o m de stora fönsterpartierna - dubbla balkongdörrar leder ut till den rymliga och möblerbara balkongen. Det helkaklade, stamrenoverade badrummet är idag utrustat med dusch och är förberett för badkar. Sovrummet är väl tilltaget och har både en fristående garderobsmöbel samt inbyggd garderob med överskåp. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns att tillgå i o m de två lägenhetsförråd lägenhetsinnehavaren disponerar - ett källarförråd om ca 3,5 kvm samt ett vindsförråd om ca 9 kvm.
HSB Brf Tvåan är en ekonomiskt stabil förening med flera av de större renoveringar utförda. Föreningens medlemmar har tillgång till flertalet gemensamma utrymmen som te ex tvättstuga, samlingslokal, bastu med relax samt övernattningsrum som samtliga bokas elektroniskt via en app/hemsida.
Bostaden är belägen intill vackra Frodeparken och i närområdet finns bl a matvarubutiker, gym, restauranger, Vaksala torg samt UKK.

Här ges möjlighet att förvärva en bostad med fantastiskt pendlarläge - varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration