Sibyllegatan 7 B / Luthagen / Uppsala

Ljus lägenhet i toppskick med en härlig känsla

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 423 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sibyllegatan såldes av oss 2019-09-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sibyllegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva en vackert renoverad 2:a med ett fint läge. Efter att köket helrenoverades 2012 har lägenhetens alla ytskikt och övrig fast inredning renoverats igen under perioden 2016-2017 förutom golv, väggar och stammar i badrummet (2001). Lägenheten har vackert mörkbetsade golv, ljusa väggar, fabrikslackade innerdörrar, fin och modern fast inredning såsom köksstomme, vitvaror, garderob och badrumsinredning, vilket gör att de flesta nog inte vill förändra någonting - det är bara att flytta in. Vardagsrummet och balkongen har ett fritt och ljust läge mot sydväst som möjliggör att man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol hela året. Kök och sovrum är vänt mot den lugna och ovanligt fina innergården med grillplats och trädgårdsmöbler omgivna av rosenbuskar och vildvin. Kort avstånd till centrum och universitetsområdet, i synnerhet Ekonomikum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Luthagen

Luthagen och Stabby är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Luthagen och Stabby är ett område med ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Luthagen/Stabby bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.