Skolgatan 31

Skolgatan 31

Slutpris

6 900 000 kr


Fjärdingen— Uppsala

Skolgatan 31


Slutpris
6 900 000 kr

Fjärdingen— Uppsala

Välkommen till en sekelskiftesdröm!

I hörnet av Skolgatan och Sysslomansgatan finns denna underbara sekelskiftesdröm på våning 3/4 med hiss i huset. Lägenheten har charmiga attribut i form av tre kakelugnar, kök med fungerande öppen spis, vackra trägolv och högt i tak. Härligt hörnläge med stor insynsskyddad balkong med magisk utsikt över takåsar och Uppsala domkyrka. Balkongen nås från köket och kan möbleras med både matgrupp och loungemöbler.

Lägenheten nyttjas idag som fyra rum och kök, varav tre sovrum, men kan med enkelhet återställas till tre rum och kök för den som önskar ett stort master bedroom. Vardagsrummet är rymligt och har två stora fönster som skänker gott om ljus genom hela lägenheten. Här finns även ett stort socialt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, öppen spis och gott om plats för matgrupp. Lägenhetens inre hall fungerar som ett genomgångsrum och binder samman samtliga rum. Det lyxiga badrummet är renoverat i ett modernt utförande och påkostat med vägghängd wc, dusch, kommod, badrumsskåp, golvvärme, dimbara spotlights och bubbelbadkar.

Vacker fastighet anno 1890 och en mycket välskött förening som äger marken med stora hyresintäkter från lokaler. Föreningens goda ekonomi speglas i den låga avgiften om endast 2196 kr/mån

Det centrala läget här på Skolgatan är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Strosa längs promenadstråken vid Fyrisån vidare in mot Stora Torget, eller varför inte ta en fika på caféet runt hörnet. Närmaste matbutik finner du cirka 150 meter bort och boendeparkering via kommunen finns i området.


Boarea
116.2 kvm
Avgift
2 196 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-09-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2022-09-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.