S:t Johannesgatan 36  B

S:t Johannesgatan 36 B

Slutpris

2 420 000 kr


Centrum/Rackarberget— Uppsala — Uppsala

S:t Johannesgatan 36 B


Slutpris
2 420 000 kr

Centrum/Rackarberget— Uppsala — Uppsala

Optimalt planerad 3:a där bredband ingår i avgiften!

Smart planerad 3:a med två franska balkonger till salu! I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bredband (1000/1000) samt parkering i mån av plats. I huset finns tvättstuga och gemensam balkong.

Lägenheten är belägen i en modern fastighet från 2004 med hiss från markplan och har genomgående fina ytskikt och parkettgolv. Då kök och vardagsrum ligger i en öppen planlösning med en bardisk som avskiljare mot vardagsrumsdelen bildar det en perfekt social yta oavsett om du är kocken för dagen eller bara vill hänga i soffan. Intill ligger de två sovrummen varav master bedroom har en av de två franska balkongerna och rymmer i övrigt en dubbelsäng. Det andra sovrummet är ett bra arbetsrum eller barnrum beroende på behov. Självklart finner ni också ett helkaklat badrum med både dusch och egen kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Som boende på S:t Johannesgatan 36 B har ni ett kort promenadavstånd till city, Ekonomikum, Engelska Parken, nationslivet, ICA-butik och pizzeria. Rörligheten är god med fina cykelvägar och goda kommunikationer med stadsbussarna. Har ni egen bil kan ni nyttja någon av föreningens 35 stycken p-platser som alla medlemmarna delar på. Parkeringstillståndet kostar inget extra, utan ingår även det i månadsavgiften.

Välkomna på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
4 123 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-01-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan såldes av oss 2022-01-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Johannesgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.