S:t Olofsgatan 62 B / Höganäs / Uppsala

Stilren 1:a med balkong och låg avgift!

Slutpris
2 340 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
1 625 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Olofsgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad 1:a i trivsamma och centralt belägna Höganäs! Här erbjuds ett attraktivt boende i en trygg bostadsrättsförening med låg avgift.

Bostaden, som återfinns högst upp i huset, erbjuder separat kök med utrymme för matplats samt vardagsrum med sovalkov och balkong med utsikt över trädtopparna. Vidare erbjuds ett kaklat och stamrenoverat badrum med tvättmaskin samt hall med stort ljusinsläpp och god förvaring i tre platsbyggda garderober. Genomgående präglas lägenheten av välbehållna originaldetaljer och fräscha ytskikt där renoveringar gjorts för att bevara den äldre charmen.

Brf Alrik är en välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där många av de större renoveringarna har utförts. Som medlem i föreningen har du tillgång till tvättstuga med torkrum, övernattningsrum, bastu, cykelförråd och hobbyrum. Dessutom disponerar bostadsrättsinnehavaren över separat vinds- och källarförråd.

Som boende i Höganäs har du närhet till det mesta. Kvarntorget med gym och livsmedelsbutik samt Kvarnengallerian med livsmedelsbutik, postombud, apotek och restauranger mm. nås på bekvämt promenadavstånd. Uppsala Konsert och Kongress och Uppsala Centralstation med täta buss- och tågavgångar ligger även de belägna på gångavstånd. Med cykel tar du dig på några minuter in till city där gågata med ett stort utbud av fackhandelsbutiker, restauranger, caféer och gym erbjuds. I centrala Uppsala återfinns även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.