S:t Olofsgatan 62 B

S:t Olofsgatan 62 B

Slutpris

2 340 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Olofsgatan 62 B


Slutpris
2 340 000 kr

Höganäs— Uppsala

Stilren 1:a med balkong och låg avgift!

Välkommen till en optimalt planerad 1:a i trivsamma och centralt belägna Höganäs! Här erbjuds ett attraktivt boende i en trygg bostadsrättsförening med låg avgift.

Bostaden, som återfinns högst upp i huset, erbjuder separat kök med utrymme för matplats samt vardagsrum med sovalkov och balkong med utsikt över trädtopparna. Vidare erbjuds ett kaklat och stamrenoverat badrum med tvättmaskin samt hall med stort ljusinsläpp och god förvaring i tre platsbyggda garderober. Genomgående präglas lägenheten av välbehållna originaldetaljer och fräscha ytskikt där renoveringar gjorts för att bevara den äldre charmen.

Brf Alrik är en välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där många av de större renoveringarna har utförts. Som medlem i föreningen har du tillgång till tvättstuga med torkrum, övernattningsrum, bastu, cykelförråd och hobbyrum. Dessutom disponerar bostadsrättsinnehavaren över separat vinds- och källarförråd.

Som boende i Höganäs har du närhet till det mesta. Kvarntorget med gym och livsmedelsbutik samt Kvarnengallerian med livsmedelsbutik, postombud, apotek och restauranger mm. nås på bekvämt promenadavstånd. Uppsala Konsert och Kongress och Uppsala Centralstation med täta buss- och tågavgångar ligger även de belägna på gångavstånd. Med cykel tar du dig på några minuter in till city där gågata med ett stort utbud av fackhandelsbutiker, restauranger, caféer och gym erbjuds. I centrala Uppsala återfinns även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna.

Välkommen hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
1 625 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Olofsgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Olofsgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.