S:t Olofsgatan 64 A

S:t Olofsgatan 64 A

Slutpris

3 395 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Olofsgatan 64 A


Slutpris
3 395 000 kr

Höganäs— Uppsala

Gavellägenhet med öppen spis och nyrenoverat kök!

Kryp upp i soffan framför den sprakande elden i öppna spisen, ha långa middagar med vännerna vid matbordet i burspråket och avsluta på balkongen i kvällssolen eller varför inte ha en modevisning för barnen i din stora garderob? Lägenheten, som ligger på våning 1 en halv trappa upp, fungerar lika bra för er som ledsnat på att ta hand om huset och nu vill flytta in till stan som för familjen som blivit trångbodda. Det här är lägenheten för dig som söker ett boende i centrala Uppsala och söker det lilla extra. Lägenhetens 82 kvm disponeras över tre sovrum, stort och nyrenoverat kök, rymligt vardagsrum med egen del för matplats och mitt i rummet en vacker öppen spis med marmordetaljer samt ett helkaklat badrum med takdusch. Till lägenheten kommer två st förråd, ett stort på vinden och ett mindre i källaren.

Här bor ni i trivsamma Brf Botulv bestående av ett hus med 16 lägenheter. Föreningens byggnad som uppfördes 1946 har genomgått en hel del större renoveringar de senaste åren och är i mycket gott skick, där bl a nya fönster installerats, grunden har dränerats och isolerats samt tak- och fasadrenovering har utförts, se mer under gjorda renoveringar nedan i Brf fakta. De gemensamma utrymmena består av cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstuga och torkrum samt föreningens innergård som erbjuder grillplats, gemensamma utemöbler och pergola.

Flytta till centrala Uppsala och allt vad staden har att erbjuda, inom gångavstånd!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 642 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.