S:t Olofsgatan 64 B / Höganäs / Uppsala

Central gaveltrea med öppen spis och balkong!

Slutpris
3 395 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 642 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Olofsgatan såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina gaveltrea belägen i populära Höganäs! Här kan ni krypa upp i soffan framför den sprakande elden i öppna spisen, ha långa middagar med vännerna vid matbordet i burspråket eller avnjuta bostadens balkong. Gavelläget ger ett vackert ljusinsläpp då lägenheten har fönster i tre väderstreck. Balkongen vetter i sydöstligt läge, perfekt för att avnjuta en kopp kaffe på morgonen.

Det här är lägenheten för dig som söker ett boende i centrala Uppsala och söker det lilla extra. Lägenhetens 79 kvm disponeras över två sovrum, stort och fint kök, rymligt vardagsrum med egen del för matplats och mitt i rummet en vacker öppen spis med marmordetaljer samt ett helkaklat badrum. Nuvarande ägare disponerar även över två st förråd, ett stort på vinden och ett mindre i källaren.

Brf Botulv bestående av ett hus med 16 lägenheter som uppfördes 1946 och har de senaste åren genomgått flertalet större renoveringar. Bland annat nya fönster, grunden har dränerats och isolerats samt tak- och fasadrenovering har utförts, se mer under gjorda renoveringar nedan i Brf fakta. De gemensamma utrymmena består av cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum, tvättstuga och torkrum samt föreningens innergård som erbjuder grillplats, gemensamma utemöbler och pergola.

Flytta till centrala Uppsala och ha allt vad staden har att erbjuda, inom gångavstånd! På S:t Olofsgatan 64 B har ni ett ypperligt pendlarläge endast en kort cykeltur till tågstationen och med en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat apotek, kemtvätt, skomakare, systembolag, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med sin uppskattade delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning i Höganäs. Intill föreningens fastighet har ni dessutom gott om grönområden i Höganäshöjden.

Varmt välkommna hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.