S:t Olofsgatan 64 A

S:t Olofsgatan 64 A

Slutpris

3 295 000 kr


Höganäs— UPPSALA

S:t Olofsgatan 64 A


Slutpris
3 295 000 kr

Höganäs— UPPSALA

Eldstad - Balkong i sydväst - Lågt belånad förening i välskött fastighet

I trivsamma och populära Höganäs finns nu möjlighet att förvärva en gavellägenhet med eldstad och balkong i kvällssol! Här bor ni i ett av områdets bästa lägen med parken Höganäshöjden och kolonilotterna som granne samtidigt som förskolor, skolor, matbutik, restauranger och gym nås på promenadavstånd!

Lägenheten hittar ni en halv trappa upp med fönster i tre väderstreck som ger ett rikligt ljusinsläpp. Bostadens 82 kvm bjuder bland annat på en halvöppen planlösning som ger utrymme för socialt umgänge mellan hall, kök, matplats och vardagsrum. Det helkaklade badrummet totalrenoverades 2020 och utrustades med dusch och kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Vidare finns två stora sovrum (se alternativa planlösningen) som båda två är avdelade med fördel för ett till sovrum samt en walk in closet. Byggnadens 40-talscharm lyser igenom via den fungerande eldstaden med detaljer i marmor, de vackra fönsterbrädorna i marmor samt den höga takhöjden. Till lägenheten anvisas två förråd, ett stort på vinden och ett mindre i källaren.

Här bor ni i en lågt belånad förening i fastighet där flera stora renoveringar har utförts, bland annat stamrenovering, fönsterbyte, dränering och takrenovering. Brf Botulv är en liten och trivsam förening med lugn innergård. Föreningens gemensamma ytor innefattar tvättstuga, torkrum, hobbyrum, cykelförråd, barnvagnsförråd samt innergård med grill, möbler och odlingslådor.

I Höganäs har ni närhet till det mesta! På kort avstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter och närmsta busshållplats ligger bara ett stenkast bort. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal butiker, caféer, restauranger och gym. För barnen finns närhet till flertalet förskolor samt Almtunaskolan (F-6) och Vaksalaskolan (F-9).

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
82 kvm
Avgift
4 735 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.