S:T Persgatan 45 B

S:T Persgatan 45 B

Slutpris

1 995 000 kr


Fålhagen/Höganäs— Uppsala

S:T Persgatan 45 B


Slutpris
1 995 000 kr

Fålhagen/Höganäs— Uppsala

Central etta högst upp med balkong i västligt läge!

Välkommen till denna fina etta som bjuder på fönster i två väderstreck, rymligt kök och en härlig balkong mot innergården. Här bor ni i en lugn del av populära Höganäs på återvändsgata, med närhet till såväl Vaksalatorg och Resecentrum som stadskärnan. Fastigheten är byggd i slutet av 30-talet och har fina tidstypiska detaljer såsom stora fönster och högt i tak.

Lägenhetens 44 kvadratmeter fördelar sig på en rymlig hall med plats för arbetsplats, ett stort kök med plats för middagsbord, ett generöst tilltaget allrum med plats för sovdel samt soffa och övrigt möblemang som önskas. Lägenheten har även flera inbyggda garderober samt ett badrum utrustad med badkar. Lägenhetens balkong ger plats för loungedel eller café set där ni kan avnjuta en kopp kaffe i solen! Balkongen har även nylagd trall.

I föreningen finns det tvättstuga, gemensamhetslokal, samt två hyreslokaler. Föreningen har även en härlig och stor innergård med flera uteplatser. I månadsavgiften ingår bredband, TV grundutbud, kall- och varmvatten och värme.

Från S:t Persgatan har ni ett ypperligt pendlarläge med endast en kort cykeltur till tågstationen. Här bor ni i ett eftertraktat bostadsområde med en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Endast några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat apotek, kemtvätt, skomakare, systembolag, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med sin uppskattade delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning alldeles intill föreningen.

Välkommen kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
44 kvm
Avgift
3 334 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-02-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:T Persgatan såldes av oss 2022-02-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:T Persgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.