Stagneliusgatan 11

Stagneliusgatan 11

Slutpris

1 865 000 kr


Löten— Uppsala

Stagneliusgatan 11


Slutpris
1 865 000 kr

Löten— Uppsala

Stilren 2 rok med balkong

Välkommen till denna välplanerade 2 rok med genomgående stora och ljusa rum. Här bor ni i lugna, natursköna och familjevänliga Löten med utmärkt tillgång till service, skola, förskola och rekreationsmöjligheter! Bostaden är belägen på tredje våningen och dess 65,5 kvm erbjuder bland annat generösa sociala ytor, ett modernt och påkostat kök med gott om förvarings- och arbetsyta, ett stort sovrum samt en stilren wc/dusch. Från både kök och sovrum nås balkongen med trevlig eftermiddags- och kvällssol. Genomgående erbjuds goda förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda och fristående garderober samt ett externt förråd beläget i källaren.

Brf Uppsalahus nr 14 är en stor bostadsrättsförening som ständigt arbetar med att förbättra livskvalitén för sina medlemmar. För närvarande genomför Föreningen byte av vattenstammar, radiatorer och elledningar samt renovering av våtutrymmen. Projektet förväntas färdigställas under slutet av 2023. Som medlem i bostadsrättsföreningen får du tillgång till en mängd gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, gym, bastu, samt en stor, grön och mycket välskött gård med tennisbana, boulbana och en mindre fotbollsplan. I avgiften om 4 175 kr/mån ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

På Heidenstamsgatan bor ni med närhet till både natur och service. Ett stenkast från bostaden ligger Heidenstams torg med livsmedelsbutik, postombud, apotek, vårdcentral, frisör, restaurang och gym. För barnfamiljen finns Von Bahrs skola (F-9) och hela fyra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Uppskattar du fysisk aktivitet har du hittat hem, genom endast tio minuters promenad åt nordost nås Gränby sportfält och IFU-arena med flera ishallar, innebandyhallar, inomhusarena för friidrott, utomhusarena för friidrott, UTK-hallen med banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Lika nära, i västlig riktning, återfinns Diös-hallen med inomhusplan för fotboll och tre utomhusplaner. Med cykel tar du dig 1,5 km till Fyrishov med simhall och äventyrsbad. På promenadavstånd nås både Bellmansparken och Von Bahrskahäcken. Goda buss- och cykelförbindelser till stadskärnan och i grannområdet ligger Gränby köpstad med all tänkbar service. Med bil når du påfarten till E4:an (och 55:an) inom någon minut från hemmet.


Boarea
65.5 kvm
Avgift
4 175 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stagneliusgatan såldes av oss 2023-02-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stagneliusgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.