Stationsgatan 28

Stationsgatan 28

Slutpris

4 390 000 kr


Centrum/Fålhagen— Uppsala

Stationsgatan 28


Slutpris
4 390 000 kr

Centrum/Fålhagen— Uppsala

VÅNING 7/7 MED INGLASAD BALKONG OM 17 KVM, OPTIMALT PENDLARLÄGE

Ytterst central adress med stadspulsen runt knuten och ca 150 meters avstånd till Resecentrum - perfekt för pendlaren. Här finns möjlighet att ta över säljarens garageplats som ligger inom kort gångavstånd från bostaden. Detta är en exklusiv gavellägenhet belägen högst upp i hus från 2014/2015 med hiss från markplan. Att bostaden vetter mot Frodeparken samt att byggnaden är utrustad med välisolerade väggar och fönster gör att ni här bor lugnt och ostört trots det centrumnära läget. Inom kort gångavstånd nås även flera mataffärer, Kvarnengallerian, gym, några av Uppsalas bästa restauranger och krogar, UKK, skola, caféer samt vårdcentral.

På den inglasade balkongen om hela 17 kvm avnjuter ni härlig kvällssol samt fantastisk utsikt mot Uppsalas stadskärna, Domkyrkan, Fålhagens takåsar samt den lummiga Frodeparken. Balkongen är utrustad med infravärme och glaspartierna kan öppnas helt eller i sektioner. Huset mittemot är endast 6 våningar vilket innebär att ni här får en härlig känsla av avskildhet samt rymd. Bostaden har fönster i tre vädersträck samt en spännande och väl avvägd planlösning. Planlösningen mellan köket och vardagsrummet är semi-öppen, vilket gör ytan både social och praktisk. Köket är välutrustat och den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, diskmaskin, integrerad ugn och mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Tillval har gjorts med t.ex. solida innerdörrar samt extra ljudisolering i väggen mellan sovrummen för ett behagligare boende. I bostaden finns ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt även en separat WC. I anslutning till hallen finns klädkammare/förråd om ca 3 kvm och till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm.

Föreningen består av 7 st byggnader som innefattar 116 lägenheter samt 7 lokaler. Föreningen har relativt låga månadsavgifter och får goda intäkter från lokalerna i markplan. Huset är, som tidigare nämnts relativt nybyggt och ingen betydande renovering är planerad. Efter att flera lån omförhandlats har föreningen under 2018 kunnat sänka sina budgeterade ränteutgifter med ca 1 000 000 kr. Pengarna som sparas kommer i första hand läggas undan som en bra buffert och nästa steg är att öka amorteringarna.

Köparen av den här bostaden har möjlighet att ta över säljarens garageplats belägen på Norrtäljegatan 6, invid Radisson Blu, till en kostnad av 990 kr/ mån. Föreningen disponerar även garageplatser i källarplanet som kostar 1600 kr/mån, för närvarande utan kö.

Välkommen hem!


Boarea
90 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-03-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.