Storgatan 2 D

Storgatan 2 D

Slutpris

2 800 000 kr


Höganäs— Uppsala

Storgatan 2 D


Slutpris
2 800 000 kr

Höganäs— Uppsala

Central nyrenoverad 2:a i brf med lediga parkeringsplatser!

Kom och upplev denna totalrenoverade 2:a med modern planlösning, skiljevägg i industristil mellan hall och kök samt balkong i söderläge mot lummig innergård. I denna förening är det möjlighet att bo mycket centralt, men även ha tillgång till egen parkering på en av föreningens just nu lediga parkeringsplatser.

Bostaden ligger i ett insynsskyddat läge och är trots sin närhet till centrum lugnt belägen mellan en koloniträdgård och en stor innergård. Lägenheten genomsyras av inredningsval som andas nutid med en mörk tvåstavig ekparkett som samsas väl med de sobert ljusgrå väggarna. I det renoverade köket har inget lämnats åt slumpen och bänkskivan smyger sig diskret upp på väggen och bildar ett stilrent och praktiskt fuktskydd. Vardagsrummet, som redan rymmer både stor soffa och matsalsmöbel, blir ännu större när balkongdörren öppnas upp mot den lummiga innergården. Balkongen, som ligger i bästa söderläge, skapar under den varmare delen av året ett extra rum och ramas på våren in av ett stort blommande körsbärsträd. Badrummet, som ligger i anslutning till sovrummet, har även här inretts med en skiljevägg i industristil vilket verkligen knyter ihop hemmet på ett smakfullt sätt.

Storgatan 2 har ett attraktivt lugnt läge samtidigt som det erbjuder ett mycket bra pendlarläge. Med endast en kortare promenad nås Resecentrum, Vaksala torg och ett flertal restauranger samt stadskärnan. Inom bekvämt avstånd ligger även affärshuset Kvarnen som erbjuder bland annat livsmedelsaffär (ICA Torgkassen), gym (Friskis & Svettis), systembolag, restauranger samt apotek. Alldeles runt knuten ligger dessutom den grönskande parkmiljön vid Höganäsparken.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 410 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.