Storgatan 13 B

Storgatan 13 B

Slutpris

2 000 000 kr


Höganäs— Uppsala

Storgatan 13 B


Slutpris
2 000 000 kr

Höganäs— Uppsala

Välplanerad 1:a belägen i ett vackert hus från sent 1800-tal!

Ta chansen och förvärva denna välplanerade 1:a belägen i ett vackert hus från sent 1800-tal! Här hittar man tidstypiska detaljer såsom hög takhöjd, stora ståtliga fönster, fina snickerier, djupa fönsternischar och ett charmigt trägolv.

Lägenhetens 38 kvadratmetrar erbjuder genomgående sobra färgval och här kan man lätt sätta sin egen ton i val av inredning. Det charmiga köket är inrett med klassiska vita luckor där det tillsammans med det äldre trägolvet ger en lantlig och rustik känsla som blandas med moderna inslag. Ljusinsläppet från dem två fönsterpartierna ger köket en ljus och varm känsla, här vill man umgås tillsammans med vänner likaväl som att njuta på egen hand. Det rymliga vardagsrummet kan med fördel möbleras med både soffa, sovdel och kontorsmöbel för den som önskar. Från vardagsrummet nås en klädkammare att tillgå för klädförvaring. Det helkaklade sobra badrummet är inrett med dusch och har ett praktiskt vädringsfönster.

Föreningens pampiga innergård inramas vackert av staket och grind i svart smide. Föreningen genomför just nu en fasadrenovering, vilket när den är färdigställd kommer ge byggnaderna ytterligare charm!

På Storgatan bor du med närhet till city med allt vad det har att erbjuda såsom Resecentrum, Uppsala Konsert & Kongress samt ett flertal bra restauranger och butiker. Affärshuset Kvarnen ligger även det inom bekvämt avstånd och här finns all tänkbar service såsom välsorterad matbutik, apotek och systembolag. Ett stenkast från lägenheten finns ett bageri för den som vill förgylla vardag eller helg med nybakat bröd.

Varmt välkommen!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 874 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2023-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Storgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.