Stormgatan 14

Stormgatan 14

Slutpris

1 985 000 kr


Gränby— Uppsala

Stormgatan 14


Slutpris
1 985 000 kr

Gränby— Uppsala

Rymlig och genomgående 3,5:a med inglasad balkong!

Välkommen till omtyckta HSB Brf 47 Blixten och denna rymliga 3,5:a med två toaletter varav den ena har både dusch och tvättmaskin.

Lägenheten fördelar sig på en möblerbar hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaring i inbyggda garderober. Renoverat och ljust rymligt kök med matplats för det större sällskapet. Ljust vardagsrum med ingång från både köket och hallen. Inglasad balkong med fritt läge mot föreningens grönskande innergård. Två väldisponerade sovrum samt ett förråd som är omgjort till arbetsrum. Påkostat och stilfullt badrum med tvättmaskin. Gästtoalett i anslutning till hallen.

Brf Blixten är en stabil förening med många gemensamhetsutrymmen som tvättstugor, övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu, pingisrum och ett litet bibliotek. På föreningens lummiga innergårdar finns det också plats för avkoppling, fina grillplatser och lekplatser för de minsta.

I Gränby har ni närhet till det mesta. På gångavstånd finns expanderande Gränby Köpstad med all tänkbar service samt IFU Arena för både sport- och kulturevenemang. Bra kommunikationer med buss till centrum, alternativt knappa tio minuter med cykel. Här finns härliga grönområden, lekparker och 4H-gård på nära håll. För er som pendlar finns också E4:ans på-och avfart nära tillhands.

Välkomna på visning av Stormgatan 14!


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 943 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stormgatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stormgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.