Svartbäcksgatan 72B

Svartbäcksgatan 72B


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 72B



Svartbäcken— Uppsala

Charmig och välplanerad gavellägenhet med öppen spis och balkong

I populära Svartbäcken, i ett högt läge med rogivande utsikt över närområdet finner ni denna välplanerade gavellägenhet om 3 r o k med öppen spis och balkong i söderläge.

Genomgående moderna och tilltalande materialval som varvas med tidstypiska attribut såsom stavparkett i ek, fönster med djupa nischer och fönsterbänkar av sten. Den generösa takhöjden på ca 2,7 m tillsammans med det rikliga ljusinsläppet från de flertalet fönster som vetter åt tre väderstreck ger en härlig rymd och hemtrevlig känsla till hela bostaden.

Välkomnande entré till möblerbar hall. Inbjudande vardagsrum med öppen spis, vilken blir en extra mysfaktor året om. Från vardagsrummet nås dessutom balkongen, som vetter åt söder och bostadsrättsföreningens grönskande innergård. I matrummet finns plats för det stora sällskapet. Det är dessutom härligt centrerat och flödar av ljus, då det ligger i öppen planlösning mot köket och vardagsrummet. Sovrummet har plats för dubbelsäng och annat anpassat möblemang. Duschrum med tvättmaskin. God förvaringsmöjlighet finns i garderober och klädkammare, till bostaden hör även två förråd.

I samma hus, på källarplan, finns en bokningsbar tvättstuga med intilliggande torkrum samt cykel- och barnvagnsutrymme. Bostadsrättsföreningens grönskande innergård är utmärkande och riktigt trevlig. Sommartid finns utemöbler och god grillmöjlighet, lekplats för de mindre och stora gröna ytor som öppnar upp för lek och rekreation. Dessutom erbjuder den enastående eftermiddags- och kvällssol.

Bra månadsavgift som även inkluderar bredband!

Bostadsrättsföreningen har en belåning om endast 2058 kr/kvm (årsredovisning 2019/2020) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter. Säkerhetsdörrar monterades 2017, fönsterbyte 2015, ett omfattande isolerings- och dräneringsarbete utfördes 2008, elrenovering 2005 samt stambyte 1995-1997.

Här bor ni centralt och med närhet till stans alla bekvämligheter. Granne med Fyrishov och gångavstånd till Torbjörnstorg gör läget optimalt. Röbospåret finns till för den naturintresserade där hittar ni fina ströv- och motionsspår. Med cykel tar du dig till citykärnans mitt och Uppsala Resecentrum på knappt tio minuter. Väldigt bra pendlingsläge!

Detta är en bostad ni inte får missa, Svartbäckens rödaste ros!
Varmt välkommen på visning!


Boarea
72.6 kvm
Avgift
3 766 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.