Sök Meny
Såld

Uppsala / Sysslomansgatan 20 C

3-4:a med mycket bra läge i Främre Luthagen

En trevlig, renoverad och ljus 3-4:a belägen i markplan från framsidan av huset och balkong med utsikt mot fin och lugn innergård och med bästa solläge. Öppen hall med mörkbetsade trägolv, ljusa väggar och infällda spotlights i tak. Renoverat kök med träplank på golv, ljusa väggar och ny skåpinredning från 2013, ny komplett maskinell utrustning med bl a rostfri kyl och frys med is- och vattenmaskin, vinkyl och extra bred induktionshäll. Från köket finns en bred öppning mot vardagsrum med parkettgolv, två väggar med klinkerbeläggning och utgång till solig balkong in mot gård. Sep wc. Badrum renoverat 2013 med svarta klinkergolv, vita och röda kakelplattor på vägg, duschhörna med vikbara glasdörrar och nytt porslin. Sovrum med mörkbetsade träplank, vita väggar och 3 garderober. Ytterligare ett sovrum som idag är avdelat med glasad vägg så att två separat sovrum erhållits. Till lägenheten hör stort vindsförråd och ett mindre källarutrymme. Fin innergård med sittplatser, grill och lusthus. Mycket bra brf!

Sponsrade länkar
Uppsala
Sysslomansgatan 20 C
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 3 147 kr/mån
Driftkostnad: 530 kr/mån
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Våning: 1 av 1 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sysslomansgatan