Sök Meny
Såld

Uppsala / Sysslomansgatan 20 C

3-4:a med mycket bra läge i Främre Luthagen

En trevlig, renoverad och ljus 3-4:a belägen i markplan från framsidan av huset och balkong med utsikt mot fin och lugn innergård och med bästa solläge. Öppen hall med mörkbetsade trägolv, ljusa väggar och infällda spotlights i tak. Renoverat kök med träplank på golv, ljusa väggar och ny skåpinredning från 2013, ny komplett maskinell utrustning med bl a rostfri kyl och frys med is- och vattenmaskin, vinkyl och extra bred induktionshäll. Från köket finns en bred öppning mot vardagsrum med parkettgolv, två väggar med klinkerbeläggning och utgång till solig balkong in mot gård. Sep wc. Badrum renoverat 2013 med svarta klinkergolv, vita och röda kakelplattor på vägg, duschhörna med vikbara glasdörrar och nytt porslin. Sovrum med mörkbetsade träplank, vita väggar och 3 garderober. Ytterligare ett sovrum som idag är avdelat med glasad vägg så att två separat sovrum erhållits. Till lägenheten hör stort vindsförråd och ett mindre källarutrymme. Fin innergård med sittplatser, grill och lusthus. Mycket bra brf!

Sponsrade länkar
Uppsala
Sysslomansgatan 20 C
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 90 kvm
Avgift: 3 147 kr/mån
Driftkostnad: 530 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1
Såld: 2017-01-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Sysslomansgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.