Sysslomansgatan 20 C / Uppsala

3-4:a med mycket bra läge i Främre Luthagen

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
3 147 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sysslomansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sysslomansgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trevlig, renoverad och ljus 3-4:a belägen i markplan från framsidan av huset och balkong med utsikt mot fin och lugn innergård och med bästa solläge. Öppen hall med mörkbetsade trägolv, ljusa väggar och infällda spotlights i tak. Renoverat kök med träplank på golv, ljusa väggar och ny skåpinredning från 2013, ny komplett maskinell utrustning med bl a rostfri kyl och frys med is- och vattenmaskin, vinkyl och extra bred induktionshäll. Från köket finns en bred öppning mot vardagsrum med parkettgolv, två väggar med klinkerbeläggning och utgång till solig balkong in mot gård. Sep wc. Badrum renoverat 2013 med svarta klinkergolv, vita och röda kakelplattor på vägg, duschhörna med vikbara glasdörrar och nytt porslin. Sovrum med mörkbetsade träplank, vita väggar och 3 garderober. Ytterligare ett sovrum som idag är avdelat med glasad vägg så att två separat sovrum erhållits. Till lägenheten hör stort vindsförråd och ett mindre källarutrymme. Fin innergård med sittplatser, grill och lusthus. Mycket bra brf!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration