Topeliusgatan 2 D

Topeliusgatan 2 D

Slutpris

2 750 000 kr


Nyby/Gamla Uppsala— Uppsala

Topeliusgatan 2 D


Slutpris
2 750 000 kr

Nyby/Gamla Uppsala— Uppsala

Välplanerad gavelfemma med inglasad balkong!

Här finns nu en ytterst välplanerad gavelfemma till salu i en mycket välskött förening som satsat på både bergvärme och solceller under senare år. Bostadsrättsföreningen Topeliusparkens är även en familjär och lugn förening som är belägen i en grönskande miljö med närhet till flertalet parkmiljöer och villakvarteret Gamla Uppsala. Bostaden erbjuder er hela fyra sovrum, varav tre mer avskilda, samt två våtutrymmen, perfekt när ni är många i familjen!

Lägenheten ger ett ljust och välkomnande intryck när ni stiger innanför dörren i hallen och här finns gott om plats för allas ytterkläder och skor. Till höger nås de mer privata sovrumsdelarna samt ett av badrummen. Går ni från hallen sett rakt fram in kommer ni till den stora öppna ytan som inrymmer kök, matplats, balkong och vardagsrum. Här går det utmärkt att umgås och bjuda hem vänner på besök. Innanför vardagsrummet nås master bedroom som också kan nyttjas som loggia/uterum för den som önskar tack vare de många fönstren i gavelläge. Både vardagsrum, sovrum/loggia och balkongen skänker en vacker kvällssol och utsikt mot härligt grönområde. Det största badrummet ger möjlighet till avkoppling med sitt badkar men även för en snabbtvätt om ni missat att boka tvättstugan som ligger bekvämt i uthuset på gården.

Bostadsområdet ligger mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till flertalet parkmiljöer och naturområden. Från bostaden har ni mycket nära till flertalet servicemöjligheter vid Willys eller Gränby Centrum och köpstad. Det är dessutom mycket bra pendlarläge med direkt närhet till E4:an samt att det frekvent går bussar in till Uppsala Centrum. Det är sammantaget ett fördelaktigt område och bostad för en barnfamilj med närhet till skola och förskola i både Nyby och Gamla Uppsala.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
98.2 kvm
Avgift
6 381 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Topeliusgatan såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Topeliusgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.