Torbjörnsgatan 14

Torbjörnsgatan 14

Slutpris

2 750 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Torbjörnsgatan 14


Slutpris
2 750 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Rymlig trea med härligt ljus!

Välkommen till en väldigt trevlig trerummare med luft, rymd och generösa ytor för familj och vänner. Läget högst upp i huset ger ett fantastiskt fint ljusinflöde och litet extra avskildhet. På den stora balkongen har du trädkronorna utanför.

Boarean om 86 kvm fördelas över en riktigt stor hall med garderober och klädkammare, ett välutrustat kök med stor matplats, ett vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matrumsmöbel, två bra sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. I öppningen mellan kök och vardagsrum finns ett glasat parti där ljuset från köksfönstret kan smita in också i vardagsrummet. Det ger en luftig känsla - öppen planlösning men ändå inte. Lägenheten har bra förvaringsutrymmen i garderober och klädkammare. Dessutom finns två förråd anvisade till lägenheten.

Brf Torbjörn har en mycket välordnad ekonomi och en belåning om endast 1.370/kvm (årsredovisning 2019). I föreningen finns tre tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och en föreningslokal med pentry och pingisbord samt en träningslokal. Smart digital bokning av bl a tvättstuga och samlingslokal. Föreningen har också en mycket uppskattad utemiljö med fruktträd, bärbuskar, blommor, flera uteplatser med grillmöjligheter samt två stora lekplatser för de små. Läs gärna mer på föreningens hemsida: brftorbjorn.se

På Torbjörnsgatan bor man med Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd. Alldeles i närheten ligger Torbjörns Torg och här finns livsmedelsaffär med generösa öppettider, ett konditori och allehanda service. I närområdet hittar ni också flera restauranger. På några minuters gångavstånd ligger Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, Friskis & Svettis, restaurang, bowlinghall och olika sportevenemang. När man vill ut i friska luften så beger man sig till friluftsområdet Röbo där det erbjuds fina motionsspår och utegym.

I Svartbäcken är det lätt att trivas!


Boarea
85.8 kvm
Avgift
3 751 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.