Torbjörnsgatan 14

Torbjörnsgatan 14

Slutpris

2 920 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Torbjörnsgatan 14


Slutpris
2 920 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Välskött 3:a i populära Svartbäcken!

Här finns en välskött fin 3:a i omtyckta Svartbäcken till salu! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och ett välbevarat 60-talskök och andra tidstypiska detaljer som vackert parkettgolv och glasad vägg mellan kök och vardagsrum. Denna lägenhet har just stamrenoverats och har ett nytt badrum!

När du kliver innanför hallen möts ni av en rymlig hall med gott om förvaring i inbyggda garderober och en inre hall som är möjlig att möblera. Köket är stort med skåpstommar och luckor i original som ger den rätta känslan från byggåret 1967. Här har ni möjlighet att möblera med ett matbord för familjen och i vardagsrummet intill går det att placera en soffgrupp men även en matsalsgrupp om så önskas. Från rummet nås balkongen som har ett lummigt fritt läge mot den gemensamma innergården. Sovrummen är generöst tilltagna och båda sovrummen har plats för flertalet sängar alternativt dubbelsäng. Badrummet ger er bekvämligheten av att kunna tvätta hemma i en egen tvättmaskin samt att det är inrett med ett badkar.

Brf Torbjörn har en mycket välordnad ekonomi och en belåning om endast 1 300/kvm (årsredovisning 2021). I föreningen finns tre tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och en föreningslokal med pentry och pingisbord samt en träningslokal. Smart digital bokning av bl.a. tvättstuga och samlingslokal. Föreningen har också en mycket uppskattad utemiljö med fruktträd, bärbuskar, blommor, flera uteplatser med grillmöjligheter samt två stora lekplatser för de små.

På Torbjörnsgatan bor man med Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd. Alldeles i närheten ligger Torbjörns Torg och här finns livsmedelsaffär med generösa öppettider, ett konditori och allehanda service. I närområdet hittar ni också flera restauranger. På några minuters gångavstånd ligger Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, Friskis & Svettis, restaurang, bowlinghall och olika sportevenemang. När man vill ut i friska luften så beger man sig till friluftsområdet Röbo där det erbjuds fina motionsspår och utegym.

Välkommen att boka visning!


Boarea
85.1 kvm
Avgift
3 995 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torbjörnsgatan såldes av oss 2023-01-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torbjörnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.