Torgny Segerstedts Allé 24 / Södra Rosendal / Uppsala

Mycket stor uteplats och optimalt planerad bostad med utsikt mot innergården

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 078 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostad med extremt generös uteplats! Här finns möjligheten att flytta in i ett hem där inget behöver göras – allt är redan i perfekt skick! På Torgny Segerstedts Allé 24 i Södra Rosendal finns denna nybyggda tvårumslägenhet om 44 utmärkt utnyttjade kvadratmeter. En mycket stor uteplats, optimalt planerad och modern lägenhet med fina ytskikt, modern utrustning och utmärkt planlösning.

Här i Södra Rosendal är det lätt att trivas, läget på Torgny Segerstedts Allé är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Stadsskogen på bekvämt avstånd. Hågadalen-nåstens naturreservat ligger en trevlig promenad bort och i området finns matbutiker, idrottsanläggningar och fina grönområden – perfekt för dig som älskar närhet till naturen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här välkomnas ni av en härlig mix av bostäder, handel och service. Rosendal har ett bekvämt läge till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Här bor ni i ett grönskande läge med Uppsala Centrum på kort cykel och promenadavstånd.

Kommunikation

Närhet till goda bussförbindelser längst med Vårdsätravägen där flera busslinjer trafikerar. I Rosendal bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 10 minuter) med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

Granne med Rosendal finner ni omtyckta Stadsskogen som ger möjlighet till härliga promenader. Stadsskogen är ett stort parkområde som upplevs som en blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.

Service

I Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Närmsta Gym finner ni i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal och ett flertal restauranger finns i området.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta förskola/grundskola är Liten lär och Malmaskolan. På kort avstånd har ni bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU samt flertalet skolor längst med Dag Hammarskjölds Väg.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration