Torgny Segerstedts allé 28

Torgny Segerstedts allé 28

Slutpris

3 250 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts allé 28


Slutpris
3 250 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Naturnära och välplanerad 4:a med stor balkong

Välkommen till denna naturnära och välplanerade lägenhet belägen i attraktiva Södra Rosendal. I det här bostadsområdet är det lätt att trivas och läget på Torgny Segerstedts allé är mycket omtyckt!

På fjärde våningen återfinner Ni denna moderna och ljusa lägenhet med öppen planlösning samt balkong i sydvästläge mot den trafikfria innergården.
Via säkerhetsdörr nås den välkomnande hallen med praktisk förvaring i garderober och det helkaklade, stilrena badrummet som försetts med tvättmaskin samt torktumlare. Vidare finns ett vackert, väl tilltaget kök från Marbodal med gott om plats för umgänge och som har en fin kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier mot innergården och här finns det plats för t ex soffgrupp och läshörna. I övrigt finns
det tre sovrum varav ett större där samtliga är inredda med garderober.

I Rosendal finns en modern sporthall (USIF arena) med bl a gym, tennis, paddelbanor och här finns även en välsorterad matbutik samt flera restauranger.
Alldeles i närheten finns den omtyckta Siegbahnsparken med rutchkana, flera klätterställningar, klättervägg och möjlighet till vattenlek.
Solvallsparken finns också i närheten av bostaden med klätterställning, gungor, små studsmattor, utomhuspingisbord, basketkorg, klättervägg, tennisvägg, sandlådor, lekhus, picknickbord med parasoll, beachvolleyplan och utomhusgym.

Bostaden ligger endast ett stenkast från omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenader och i området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, svampplockning samt vandring och på vintern åka längdskidor i elljusspåret. Även Hågadalen-Nåstens naturreservat finns nära till hands - endast en promenad bort! För den hästintresserade finns fina ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.
Bostadsområdet erbjuder goda busskommunikationer till City för den som reser med kollektivtrafik, närhet till skola, förskola och fina cykelvägar till bl a City, Akademiska sjukhuset, BMC, Ångströmlaboratoriet samt SLU.

Välkommen på visning!


Boarea
88 kvm
Avgift
5 343 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.