Torkelsgatan 10 B

Torkelsgatan 10 B

Slutpris

3 550 000 kr


Centrum/Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 10 B


Slutpris
3 550 000 kr

Centrum/Fålhagen— Uppsala

Drömboende i hjärtat av vackra Fålhagen!

CHARMIGT 40-TAL**SOLIG BALKONG** RENOVERAT KÖK** KOMPLETT UTHYRNINGSDEL MED HÖG STANDARD

Mycket trevlig och välplanerad 40-tals genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp och en fin utsikt över träden och den lummiga mysiga innergården samt fri vy över takåsarna. Underbar solig insynsskyddad balkong i bästa sydvästläge med dag och kvällssol som vetter mot den lugna lummiga innergården. Lägenheten är genomgående i ett fint skick och har ett nytt trendigt kök, stamrenoverat helkaklat badrum och helkaklad gäst-wc med dusch samtidigt som 40-talets själ är bevarad med stora fönsterytor samt en härlig ljus och rymd, trevliga sociala umgängesytor, generös takhöjd om 2,70 m, vackra trägolv och djupa fönsternischer som skapar en härlig ljus atmosfär i bostaden. Belägen på ett insynsskyddat högt och fritt läge på vån 3 som ger ett trevligt privat läge samt fin utsikt. Detta är en lägenhet som erbjuder många möjligheter då den har två ingångar, perfekt för familj med tonåringar eller för den som vill hyra ut ett rum och skapa lägre boendekostnad. Uthyrningsdelen med hög standard har en fransk balkong och är fullt utrustad med modernt kök och helkaklad wc med dusch. Lägenheten kan enkelt återställas som en komplett 3:a, se alternativ planlösning. Från vackra Torkelsgatan 10B har du promenadavstånd till Centralstationen och Stora Torget med dess shopping och puls.

Lägenhetens trevliga planlösning fördelar sig på, ljus och luftig hall, renoverat modernt kök från 2020, rymligt vardagsrum med plats för matsalsbord samt utgång till balkongen, fint stamrenoverat badrum, gäst-wc, två rymliga sovrum varav det i uthyrningsdelen har fransk balkong.

Mycket välskött förening med låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna där bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften.

På Torkelsgatan 10B bor du i ett väldigt attraktivt och centralt läge med kort promenadavstånd till resecentrum, Stora torget som är hjärtat i city med all handel och trevliga restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med omkringliggande restauranger och högklassiga träningsanläggningar samt UKK och affärshuset Kvarnen.

Välkommen hem!


Boarea
74.2 kvm
Avgift
4 244 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.