Ulleråkersvägen 58

Ulleråkersvägen 58


Ulleråker— Uppsala

Ulleråkersvägen 58Ulleråker— Uppsala

Renoverad 2:a med egen uteplats i naturnära Ulleråker

Ett mycket fint hem om 2 rok som har allt du behöver för att leva bekvämt och njuta. Med ett nyligen renoverat kök och badrum kan du vara säker på att varje dag kommer vara en härlig upplevelse. Det finns också vackra parker och grönområden i närheten där du kan ta promenader och njuta av naturen.

När du tar klivet in i hallen möts du av ett rymligt möblerbart rum som har gott om förvaring i både rummet och i en separat klädkammare. Köket har genomgått en genomgripande renovering och har nu en modern och stilren design med rostfria vitvaror och eleganta bänkskivorna i sten. Intill köket nås vardagsrummet med utgång till den egna ombonade uteplatsen som är en riktig pärla under sommaren. Här kan du njuta av frisk luft och solsken samtidigt som du kopplar av med en bok eller bjuder in vänner. Den grönskande omgivningen skapar också en fridfull atmosfär runt uteplatsen. I sovrummet möblerar du enkelt med en större dubbelsäng och det finns också plats för annan önskad möblering. Badrummet är en fröjd för ögat med de kaklade väggarna och moderna inredning. Badkaret ger dig möjlighet till en avkopplande stund där du kan verkligen koppla av och ladda upp energin efter en lång dag.

Föreningen har en stor och grön innergård med plats för lek och spel för barnen. Det finns en grill i parken utanför Ulleråkersvägen 64–66.

Här bor du nära åsen, skogsområden, Sunnersta friluftsområde med bl a slalomåkning vintertid, Fyrisån med intilliggande gång- och cykelväg in till city och naturen runt omkring. Det är även nära till de stora arbetsplatserna SVA, SLU, Ångströmslaboratoriet, Gluntenområdet m flera. Bra kommunikationer med buss in till city. Det finns även en fin cykelväg längs med Fyrisån in till Stadsparken.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 749 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ulleråkersvägen såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ulleråkersvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.